TITLE

DESCRIPTION

NAŠ KUTAK

Naši objekti

Pogledajte sve naše objekte...

Više

Izleti i posjete

Plan posjeta i izleta odgojnih skupina, koji će se organizirati u suradnji s roditeljima...

Više

Sigurnost

Skrb za sigurnost i zdravlje djeteta je prioritetna zadaća svih koji sudjeluju u odgoju djece.

Više

Njega i skrb za zdravlje i tjelesni razvoj djece

Zdravlje – stanje potpunog fizičkog,psihičkog i socijalnog blagostanja ,a ne samo odsutnost bolesti ili nemoći osnovno je ljudsko pravo.

Više

Naše publikacije

Provjerite naše publikacije

Više

Suradnja s vanjskim ustanovama

Surađujemo sa mnogim ustanovama.

Više

NAŠI PROGRAMI

likovni, sportski, vjerski...

Dječji pjevački zborovi

Dječji pjevački zbor objekta na Matoševom trgu osnovan je prije točno 7 godina, a broji oko stotinjak malih pjevača uzrasta 3-7 godina.

Više

Engleska igraonica

U današnje vrijeme učenje stranog jezika postaje sve veći izazov i potreba. Čovjek može uspjeti kao građanin svijeta samo sa znanjem stranog jezika. Učenje stranog jezika je proces koji je apsolutno vrijedan uloženog truda i vremena. Želja djece i roditelja za ranim učenjem engleskog jezika pokazuje se kao potreba zbog sve veće informatizacije te učenja ...

Više

Folklor

Svugdje u svijetu, u svim kulturama, ljudi imaju neke društvene norme, običaje, jezik, materijalna dobra i neki prihvaćeni način zadovoljavanja svojih potreba.

Više

Glazbeni razvoj djeteta

Glazbeni razvoj djeteta dio je njegova općeg razvoja, a rana i predškolska dob optimalno je vrijeme za razvoj djetetovih glazbenih sposobnosti. Pod glazbenim sposobnostima podrazumijevaju se „naslijeđene biološke mogućnosti prepoznavanja i reprodukcije zvuka i zvukovnih kombinacija“(Starc, Čudina-Obradović, Pleša, Profaca, Letica Kaleta i Markočić, 2004;57). „Dokazano je da se sva djeca rađaju s nekim muzičkim sklonostima, ...

Više

Igraonica “Prozorčić”

Cilj ovog programa je omogućiti potencijalno darovitoj djeci odgoj i naobrazbu u skladu s njihovim sposobnostima...

Više

Igraonica “Roditeljstvo je radost”

Trg A.G.Matoša 8A
17:00 do 18:00

Igraonica je namijenjena djeci od 6 mjeseci do 3 godine života, koja nisu uključena u vrtić. Kroz igru i druženje potičemo razvoj motorike, govor, sigurnost i znatiželju.

Više

Igraonica za rad s djecom sa teškoćama u razvoju

Program igraonice osmišljen je za djecu koja zbog razvojnih teškoća ne mogu biti obuhvaćena postojećim redovnim programom vrtića.

Više

Likovna igraonica

U vrtiću na Matoševom trgu u likovnu igraonicu uključeno je 34 djece. Započela je s radom u rujnu 2007. godine. Sastajemo se jednom tjedno u trajanju od 60 min.

Više

PRVI DAN U VRTIĆU !

Jeste li spremni ?

VIJESTI

PRATITE NAŠE VIJESTI

Mi možemo nemoguće

Pogledaj

Aktivnosti policije u brizi za sigurnost djece

Pogledaj

Galerija crteža

Pogledaj

Djeca iz Dječjeg vrtića Bjelovar posjetila imanje “Cepidlak”

U cilju poticanja suradnje s roditeljima djeca srednje skupine zajedno s roditeljima, braćom i sestrama, odgojiteljicama Danijelom Gibas i Ksenijom Drljanovčan posjetila su obiteljsko izletište novak u Cepidlaku. Na imanju, djeca su uživala u šetnji oko ribnjaka, jahanja na konjima i magarcima, posjetila malo životinjsko carstvo, igrala nogomet i igrala se na igralištu.

Pogledaj

Upis u program predškole 2015/2016

Pogledaj

HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN U DJEČJEM VRTIĆU BJELOVAR

Pogledaj

PRVA ŠETNJA

Topao, sunčan dan bio je idealan za prvu šetnju. Odlučili smo otići do glavnog parka našeg grada. Uz lagan hod, nasmijana i ponosna lica, punih ruku kantica, pokupili smo kestene i vratili se u vrtić. Noge smo odmorili, još bolje ručali, a kestene iskoristili za igru koja donosi užitak i poticaje za razvoj djece. odgojiteljice ...

Pogledaj

Druženje vrtićanaca s dječjim gradskim vjećnicima

Posjetili su nas članovi Dječjeg gradskog vijeća i družili se s nama. Zahvaljujemo im na korisnom i ugodno provedenom vremenu.

Pogledaj

Trčanjem protiv raka

Sudjelovali smo u akciji “Trčanjem protiv raka”, koju organizira Županijska Liga protiv raka.

Pogledaj

KAKO MOGU POMOĆI?! DJEČJI VRTIĆ BJELOVAR

Nekoliko godina za redom u dječjem vrtiću Bjelovar zdravstvena voditeljica u suradnji s odgojiteljima provodi edukaciju djece o važnosti samopomoći kroz razne plakate, razgovor ali i pokazne vježbe gdje djeca mogu savladati osnove samopomoći. Literatura koja nam je bila vodilja : priručnik za pružanje prve pomoći u dječjem vrtiću “Trebam tvoju pomoć “, koji je ...

Pogledaj