Upisi djece rane i predškolske dobi u programe EU projekta ”Vrtići po želji roditelja”

Upisi djece rane i predškolske dobi u programe EU projekta ''Vrtići po želji roditelja''

Pokreće se postupak upisa djece rane i predškolske dobi u programe EU projekta ”Vrtići po želji roditelja”:

  1. Poslijepodnevni 10-satni program (Trg A. G. Matoša 8a)
  2. Kraći program njegovanja tradicijske kulture i folklora (A. Stepinca 36)
  3. Produljeni boravak djece u dječjem vrtiću (A. Stepinca 36)

ZAHTJEVI ĆE SE ZAPRIMATI SVAKI RADNI DAN OD 03.08. – 07.08.2020. OD 9:00 DO 12:00 SATI NA TRGU A.G.MATOŠA 8A.

Popunjeni i potpisani obrazac zahtjeva  dostavlja se osobno u matični vrtić na adresi Trg A. G. Matoša 8a svakim radnim danom od 9:00 – 12:00.

Molimo roditelje da se pridržavaju navedenih vremenskih termina i preporučenih smjernica HZJZ o održavanju fizičke distance i dezinfekcije ruku.

KRATKE INFORMACIJE O PROGRAMIMA

POSLIJEPODNEVNI 10-SATNI PROGRAM

Program će se provoditi kao redoviti 10-satni poslijepodnevni odgojno-obrazovni rad za jednu mješovitu vrtićku skupinu djece u dobi od navršene tri godine do polaska u školu. program će se provoditi od 11:00 do 21:00 sat u matičnom objektu na Trgu A.G. Matoša 8a.

KRAĆI PROGRAM NJEGOVANJA TRADICIJSKE KULTURE I FOLKLORA

Odgojno-obrazovni rad provoditi će se kao poslijepodnevni odgojno-obrazovni rad njegovanja tradicijske kulture i folklora. Program će se provoditi u jednoj skupini, u objektu na adresi A. Stepinca 36 (područni vrtić). Namijenjen je djeci koja nisu polaznici redovitog 10-satnog programa u dobi od navršene 3 godine do polaska u školu. Rad će se organizirati u poslijepodnevnim satima svakim radnim danom od 17:00 – 20:00 sati. Program će provoditi odgojitelji predškolske djece.

PRODULJENI BORAVAK DJECE U DJEČJEM VRTIĆU

Odgojno-obrazovni rad provoditi će se kao produljeni poslijepodnevni odgojno-obrazovni rad u jednoj skupini , u objektu na adresi A. Stepinca 36 (područni vrtić). Namijenjen je djeci koja nisu polaznici redovitog 10-satnog programa u dobi od navršene 3 godine do polaska u školu. Rad će se organizirati u poslijepodnevnim satima svakim radnim danom od 17:00 – 20:00 sati. Program će provoditi odgojitelji predškolske djece.

Podijeli s prijateljima!