Kutak za roditelje

Draga naša djeco

Svi smo sada u svojim kućama. Vi, vaši prijatelji iz skupine, vaše odgojiteljice i svi ostali zaposleni u vrtiću. Važno je ponašati se odgovorno i biti što više kod kuće.  Ovo je vrijeme kada ne možemo biti zajedno, ali  mislimo na vas i jedva čekamo vrijeme za povratak u vrtić. Nadamo se da ste  zdravi, veseli i kao uvijek spremni na igru!

Želimo  da vama i nama vrijeme do polaska u vrtić  brzo, brzo prođe, ali i da  kod kuće uživate u bezbrižnoj  igri, druženju, istraživanju.  Dom je potrebno ispuniti toplinom, smijehom i kreativnošću.  Naši odgojitelji i stručni suradnici osmislili su načine  zajedničkog druženja iako smo svaki kod svoje kuće.

Malo ćemo zamoliti odrasle da vam pročitaju  dio aktivnosti i igara koje će pomoći da lakše zajedno prebrodimo ovaj period! Poslije ćemo u skupinama pričati što vam se najviše svidjelo.

Djeco, šaljemo vam zagrljaj, a odrasli  čuvajte sebe i svoje najmilije!

DIJETE VRTIĆ OBITELJon-line časopis

Zavirite u posebno izdanje časopisa ‘Dijete, vrtić, obitelj’ koje je Pučko otvoreno učilište, pridržavajući se preporuka o socijalnoj distanci, učinilo dostupnim svima, on-line te se poslužite odličnim idejama za rad i resursima koji će vas držati uposlenima u vrijeme izolacije.

Djeco, šaljemo vam zagrljaj, a odrasli  čuvajte sebe i svoje najmilije!

RIJEČ PEDAGOGAČitajte im!

RIJEČ PSIHOLOGAsavjeti & preporuke

Mindfulness
Riječ psihologa

Mindfulness

Poštovani roditelji i draga djeco, U nastavku Vam predstavljamo nekoliko Mindfulness aktivnosti. Koristeći mindfulness aktivnosti (aktivnosti ''usredotočene svjesnosti'')...

0 / / 24 travnja, 2020

Riječ edukacijskog rehabilitatorasavjeti & preporuke

DJEČJI VRTIĆ BJELOVAR``Vrtić na daljinu``

FRANJEVAČKE JASLICE

Vrtić na daljinu

Posjetite

FRANKOPANSKE JASLICE

Vrtić na daljinu

Posjetite